Erilaiset jäsenyydet

Jäsenyyksiä on kolmea eri tyyppiä:

Varsinainen jäsen
Varsinainen jäsen voi opiskella kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi tai toimia kalevalaisena jäsenkorjaajana. Varsinaiseksi jäseneksi haetaan valitsemalla jäsenhakemuksesta "Oppilas".

Tukijäsen
Henkilötukijäsenenä sinulla on seuran sääntöjen mukaiset oikeudet mm. seuran tiedotteisiin ja jäsenetuihin.

Yritystukijäsen
Yritys voi tukea Kansanlääkintäseuran toimintaa ja saada samat edut kuin henkilötukijäsenkin.

Jäseneksi liittyminen

Kansanlääkintäseuran jäseneksi liittyminen on vaivatonta ja nopeaa. Täytä vain tietosi linkin takaa löytyvälle lomakkeelle, maksa jäsenmaksu vaikka heti netissä ja siinä kaikki!

Kun jäsenmaksu näkyy jäsentietojärjestelmässä maksettuna, sinulle lähetetään sähköpostiin aktivointiviesti, jonka kautta pääset kirjautumaan omiin jäsentietoihisi, kts. "Jäsentietojen muokkaaminen".

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on aina kalenterivuodelta, mutta marraskuun alun jälkeen liittyneet maksavat samalla tulevan vuoden jäsenyyden. Jäsenmaksun löydät Hinnat-sivulta.

Jäsenet saavat liittyessä laskun sähköpostitse, mutta laskutusmuodoksi voi valita myös verkkolaskun ja e-laskun. Myös paperilasku on mahdollinen, mutta siitä peritään laskutuslisä.

Mikäli lasku on hukassa, voit kirjautua jäsentietoihisi ao. ohjeiden avulla ja löytää sen jäsentiedoistasi, kohdasta ”Laskut”.

Lue laskutusohjeet

Jäsentietojen päivittäminen

Jäsen voi muokata omia jäsentietojaan omatoimisesti kirjautumalla jäsenrekisteriin, kirjautumislinkki löytyy alempaa. Jäsenrekisteriin voit kirjautua, jos olet saanut aktivointiviestin sähköpostiisi ja määrittänyt sen kautta itsellesi salasanan. Mikäli et ole saanut aktivointiviestiä, ota yhteyttä jasen@kansanlaakintaseura.fi.

Jäsenyyden päättäminen

Kansanlääkintäseuran jäsenyyden päättäminen onnistuu helpoiten jäsentiedoistasi käsin, kohdasta ”Eronpyyntö”. Voit myös ilmoittaa asiasta sähköpostitse jasen@kansanlaakintaseura.fi.

Kirjaudu jäsenrekisteriin

Muut maksut Kansanlääkintäseuralle

Esim. kirja- ja paitatilausmaksut, ei jäsenmaksuja.

Saaja: Kansanlääkintäseura ry
Pankki: Osuuspankki
Tilinumero: FI66 5124 0440 0206 59